Новости

Производите на дестилеријата Бахус КМС ќе бидат достапни на Пиволенд и оваа година. Фестивалот почнува на 29 август 2012 и ќе трае 5 дена. Повелете на нашиот штанд и овозможете си врвно уживање по промотивни цени.

На здравје!