Производи

Нашите Производи

Ракија Алтан

Премиум лозова ракија произведена од сортите грозје Вранец и Афус-али. Дестилирана на традиционален македонски начин и зреена во дабови буриња најмалку 18 месеци. Се одликува со моќна структура и содржи полни и меки ароми во една изненадувачка хармонија на вкусови.


Алкохол: 45%


Алтан Чоканче

Премиум лозова ракија произведена од сортите грозје Вранец и Афус-али. Дестилирана на традиционален македонски начин и зреена во дабови буриња најмалку 18 месеци. Се одликува со моќна структура и содржи полни и меки ароми во една изненадувачка хармонија на вкусови.

Алкохол: 45%

Алтан Вишновка

Совршен спој на Алтан премиум дестилат во комбинација со зрели сочни вишни. Со својата извонредна свежина и суптилна арома од јужните краеви на Македонија, ќе ја разбуди вашата интимна мисла и имагинација .


Алкохол: 21%